Invitation: Reception og skakturnering til ære for Kurt Plougs 90-årsdag!

I anledning af vores æresmedlem Kurt Ploug fylder 90 år, vil Læseforeningen Skakklub gerne indbyde alle til reception fredag d.1/3 kl.18:30 i Bolbro Brugerhus.

En sund sjæl kræver som bekendt et sundt legeme, og Kurt Plougs høje alder, energi og bevægelighed skyldes givetvis hans mangeårige hengivenhed til gymnastikken, som i vid udstrækning forebygger skavanker. Kurts dedikerethed kan også aflæses af hans skaklige meritter. Kurt har været medlem af Læseforeningen i mere end 61 år, så han er uden sammenligning det medlem med det højeste antal medlemsår. Kurt har været medlem af DSU i mere end 76 år, først var han medlem af klubberne i Faaborg, Assens og Vejle-Allested. Et skakligt højdepunkt nåede han i 1969 med et fynsmesterskab. Han har vundet flere klubmesterskaber – senest i sæsonen 1977-78. På et tidspunkt var han klubmedlemmet med flest divisionskampe.

Kurt og Læseforeningens Skakklub håber, at rigtig mange vil kigge forbi til nogle hyggelige timer med lidt godt at spise og drikke.

Efter receptionen vil der være en hurtigskakturnering.