Introduktion

Læseforeningens Skakklub er en skakklub, der holder til i den vestlige del af Odense.

 

Der er åbent hver torsdag fra kl. 18.30 til 24.00, eller så længe man nu har lyst – og der stadig er nogen til at lukke klubben!
Klubben holder til i Bolbro Brugerhus, indgang L ,Stadionvej 50, 5200 Odense V.

 

I dag har klubben ca. 85 medlemmer fra 6-85 år og
medlemmerne ligger fra 1000 og op til ca. 2100 -2200 i rating (hvor 1000 er begynder) så der er plads til alle!

 

Vi er en klub som går meget op i det sociale, samtidigt med det sportslige. Vi holder flere arrangementer i løbet af et år for at fremme det sociale, da vi tror på, at det sociale fremmer det sportslige. Læseforeningens Skakklub prioriterer hele tiden at klubben er i balance.

 

Klubbens førstehold deltager i divisionsturneringen og vi har flere hold med i den Fynske holdturnering. I løbet af året er der turneringer i klubben, som alle kan deltage i og hvis du blot lyster at spille lidt hygge-skak eller analysere partier sammen med klubkammeraterne er der også rigeligt plads til dette. Det er kendt at der hygges i caféen med analyser og lyn skak på aftener, hvor klubben har åbent.

 

Læseforenings Skakklub har ydermere en stor ungdomsafdeling som er bygget op under tankerne som et akademi. Bo.C.A Juniors (Bolbro Chess Acadamy). På akademiet går der børn fra store dele af Odense og sågar andre steder fra Fyn. Vi kan med stolthed sige at vi også har et bredt antal af underviser, med erfaring inden for dette. De fleste af underviserne er også skakspillere med styrke som mesterspillere. Der er åbent i Bo.C.A Juniors hver torsdag kl. 15.15 – 17.30. Du kan læse mere om Bo.C.A Juniors her.

 

Vel mødt i Læseforenings Skakklub

Samarbejdspartnere