Aktiviteter i BoCA

Der har været masser af aktiviteter i BoCA de seneste dage. I går var der lørdagstræning med efterfølgende bowling. Der var træning formiddag og eftermiddag, inden vi sluttede dagen af i Bowl’n’Fun. Marianne og Sine stod for en lækker frokost, og der var også kage. Så alt i alt en dag med masser af hygge.

Næste lørdagstræning bliver den 7. oktober, hvor der også bliver mulighed for at deltage for unge uden for BoCA.

I torsdags var der ugentlig træning og samtidig havde vi besøg af P4 Fyn. Det gav to små fine indslag i eftermiddagsudsendelsen, hvor formand Lars fortalte om klubben og Christian Ringsmose og Leia Andries lidt om, hvad der gør skak så spændende for de unge.

Hør udsendelsen på https://www.dr.dk/lyd/p4fyn/p4fyn-eftermiddag/p4-eftermiddag-2023-08-24-15-03-5, hvor der evt. kan spoles frem til cirka 1:05:55 og 1:32:45 for at høre lidt om skakken i BoCA.