Skaksommerlejr

Skaksommerlejren er hvert år et attraktivt tilbud for de danske ungdomsspillere og begrænsningen på de 100 deltagere nås næsten så hurtigt som indbydelsen slås op. Vi havde 14 BoCA’er med på lejren, der foregik på Skanderup Efterskole lidt uden for Kolding i perioden 2. – 8. juli. Oliver har skrevet lidt derfra.


Ifølge mig er skaklejren et af årets største højdepunkter grundet de mange dygtige trænere og venner fra hele landet og især alle dem fra klubben. Det er fedt at have en hel uge med mange aktiviteter, hygge og en masse god træning. Undervisningen er altid god på lejren, fordi de er gode til at variere træningen. 

Lejren er også meget andet end skak. I år havde jeg stadigvæk ondt i benene 2-3 dage efter lejren, fordi vi lavede så mange andre aktiviteter end skak, f.eks. fodbold, rundbold og orienteringsløb. Alle aktiviteterne fik mig virkelig til at snakke med en masse nye mennesker, hvilket er noget af det fedeste ved lejren. Jeg glæder mig allerede til næste år, hvor jeg kan mødes med alle skakvennerne.