Fredericia Rapid Chess 2023
Fredericia Rapid Chess 2023 blev afviklet Kristi himmelfartsdag som et led i en serie arrangementer i Kristi himmelfartsferien. Alf Andries delte førstepladsen og har skrevet lidt derfra.
NM for piger 2023
Leia var i sidste weekend i april med til NM for piger 2023 i Helsingborg, hvor hun blev nummer 5 i gruppen U-13. Leia har skrevet lidt til hjemmesiden.
Arrangementer frem til sommerferien
I weekenden d. 16.-18. juni afholdes der en turnering i klubben med henholdsvis lang betænkningstid og kort betænkningstid. Man kan tilmelde sig turneringen på: https://turnering.skak.dk/TournamentActive/Details?tourId=28121. Derudover afholder vi sommerfest den 24. juni. Der er ikke længere lørdagstræning i BoCA Juniors, men der vil være et lørdagsarrangement samme dag som sommerfesten.
Anne Mette Bruntse er Årets Skoleskakleder
I går blev Anne Mette Bruntse overrasket midt i madkundskabstimen på Verninge Skole, da hun blev kåret som Årets Skoleskakleder 2023. I Læseforeningens Skakklub og Bo. C. A. Juniors er vi meget stolte af at have Anne Mette tilknyttet, hvor hun er en kæmpe hjælp i træningen med de yngste og planlægning af diverse arrangementer.

Ny i Læseforeningen

Er du ikke allerede medlem af Læseforeningens Skakklub, så kan du på linket herunder finde en kort introduktion til os, vores aktiviteter med videre.

Aktivitetskalender

08.06 LF Forår runde 6 + Skakcafe
15.06 Sidste klubaften

Kontaktpersoner

Læseforeningens Skakklub og Bo.C.A. Juniors
Lars Munk Jensen
Tlf: 28716232
E-mail: lamujen@hotmail.com

Bo.C.A Juniors

Se en introduktionsvideo til Bo.C.A Juniors


Bo.C.A. Juniors (Bolbros Chess Academy) er en ungdomsafdeling i Læseforeningens skakklub, der startede i januar 2018. Målet med ungdomsafdelingen er at tilbyde en forskningsbaseret og sjov skakundervisning. Det betyder, at vi inddrager viden om børns kognitive funktioner og sociale udvikling for at skabe et stærkt undervisningstilbud. Et tilbud, hvor det at mestre skakspillets kompleksitet er foreneligt med sunde relationer mellem børn og mellem børn og voksne.

Bo.C.A. Juniors er blandt de største ungdomsafdelinger i Danmark, hvilket giver os mulighed for at tiltrække præcis den trænerkapacitet, der skal til for at leve op til klubbens ambitioner. Det betyder, at vi kan organisere undervisningen på baggrund af professionelle undervisere og forskere indenfor pædagogik og læring.

Samarbejdspartnere