UnderviserneMads B. Svendsen

Mads er 40 år og bor i Paarup med sin kone og to børn, der naturligvis også spiller skak. Mads er uddannet lærer og i gang med en diplomuddannelse i ledelse. Han er endvidere klubbens stærkeste skakspiller og har ansvaret for undervisningskvaliteten i de tilbud vi stiller til rådighed for de stærkeste juniorspillere.

Jannick B. Skow

Jannick er 44 år og bor i Odense med sin kone og 2 børn. Jannick er selvstændig med egen virksomhed indenfor udlejning og opførelse af boliger. Han har spillet skak siden han var 6 år og har flere gang selv været Fynsmester i skoleskak, og har desuden to 3. pladser ved DM i skoleskak. Jannick er den anden undervisningsansvarlige for de stærkeste juniorspillere, ligesom han varetager en del af skoleskakundervisningen på Giersing Realskole.

Lars Munk Jensen

Lars er 51 år gammel og bor i Odense med sin kone. Lars har 3 voksne børn og er formand for Læseforeningens Skakklub, der driver ungdomstilbuddet Bo.C.A Juniors. Som både træner i Bo.C.A. Junior og formand for hovedklubben har Lars ansvar for sammenhænge mellem ungdomsafdelingens værdier og klubbens værdier.

Kurt Holst

Kurt er 45 år gammel og bor i Odense med sin kone og 3 børn, der alle er aktive skakspillere. Kurt er ingeniør og arbejder i miljøstyrelsen. Kurt har ansvaret får en væsentlig del af de yngstes åbningsrepertoire og den taktiske træning hos de yngste.

Jesper Knudsen

Jesper er 40 år og underviser på Syddansk Universitet. Med en ph.d. indenfor uddannelsessociologi og en konsulentbaggrund i Dansk Skoleskak har Jesper det primære ansvar for at supplere de undervisningsansvarlige med viden om didaktik og læring i et forskningsperspektiv.

AKTIVITETSKALENDER

Samarbejdspartnere