U-DM 2020 spilles i LF her i weekenden

Så starter U-DM 2020 langt om længe. U14, U16 og U19 starter idag, mens U10 og U12 slutter sig til feltet lørdag formiddag. Alle grupper slutter søndag eftermiddag, hvor de 5 danmarksmestre 2020 er fundet.
Vi var utrolig glade og stolte over at få tildelt værtsskabet for U-DM 2020, og vores mål var fra start at skabe et sjovt, spændende, og oplevelsesrigt DM for spillerne, som de alle ville se tilbage på med glæde. Desværre har Covid19 sat nogle store og kedelige begrænsninger for hvad der kan lade sig gøre i 2020.
Vi har efter forskellige tilretninger og udsættelse af turneringen endelig fundet en løsning, der gør vi kan få afviklet turneringen under de nuværende corona restriktioner under forholdsvis trygge rammer, desværre er de vigtigste tilskuere – nemlig forældrene skubbet lidt ud i kulden pga. reglerne om hvor mange der må være til stede på de 3 lokationer, hvor turneringen bliver afholdt. Vi var bekymrede for det ville betyde stort mandefald i de yngste grupper, hvilket bl.a. betød vi valgte at udsætte U8 til februar, hvor vi håber forældrene må komme med ind på spillestederne igen. Det er under disse omstændigheder flot der stadig er 22 til start i U10 og 21 i U12. Vi skal bestræbe os på at weekenden bliver hyggelig, sjov og tryg for alle deltagerne.
LMJ