Klubben går på Corona ferie

Desværre er Odense en af de 38 kommuner i landet som er ramt af de særlige Covid-19 restriktioner. 

 

På baggrund af regeringens udmelding den 7. december 2020 lukker Odense Kommune alle offentlige lokaler for indendørs idræts-, fritids, aftenskole aktiviteter fra d. 9. december 2020 indtil videre frem til 3. januar 2021. Klubben er derfor lukket i denne periode. Så snart at vi ved mere vil der blive meldt ud fra bestyrelsen side. Vi håber at det bliver en kort juleferie vi skal på og kan starte op igen efter nytår. Hvis der bliver lukket op igen efter nytår vil det blive med de forlængede restriktioner på forsamlingsforbuddet på max 10 personer som er gældende til 28 februar 2021. Derfor er planen at vi forhåbentligt kan starte med en koordineret turnering fra og med d. 7. januar 2021, hvor man kan spille med de torsdage man kan – detaljer følger når vi ved mere om Covid-19 situationen.

 

Pas godt på jer selv og jeres nærmeste

 

Med de bedste hilsner 

Bestyrelsen