Covid-19 – nye retningslinjer

Fra og med d. 26. oktober og foreløbig til og med d. 22. november må vi ikke samles flere end 10 personer ad gangen til skak, hvis vi er 21 år og derover. Uden garanti for, at forsamlingsforbuddet på max. 10 personer ophæves til den tid.

 

Torsdag aften

Retningslinjer for torsdag aftener, er at vi skal tage flere lokaler i brug til vores klubturnering og andre events som træning etc. Deltagerne må ikke vandre mellem lokalerne. Når man spiller eller træner i et lokale så er det der man skal blive hele aftenen.  Der må max. være 10 voksne spillere/personer i hvert lokale.

 

Klubturneringen 

Klubturneringen deles i 3 lokaler for at overholde forsamlingsforbuddet på max 10 personer. Spillere må ikke vandre mellem lokalerne, når man spiller i det lokale man har fået af vide man skal være i, så er det der man skal blive hele aftenen. Der vil inden hver runde blive skrevet ud på mail til deltagerne, så alle ved hvor de skal spille henne.

 

Hvis blot en af spillerne i en match ikke er trygge ved at skulle spille, aftales en aflysning/udsættelse, dette meddeles til turneringslederen.

 

Håndtryk før og efter parti bør undgås!

 

Der vil være håndsprit tilgængelig på spillestedet. Som minimum skal spillere spritte hænder af før og efter partiet.

Afstand mellem spillere/borde vil leve op til de ALTID gældende retningslinjer fra sundhedsmyndighederne.

Bemærk – det er ikke tilladt at spise ved brættet, man må rejse sig og indtage måltidet i behørig afstand.

 

 

Analyser bør foregå som afvikling af et parti, undgå at der samles større antal tæt om analysebrætter. HUSK at det skal forgå i samme lokale som det man spiller i hvis der skal analyseres. 

 

 

Mundbind

Mundbind eller visir SKAL bæres af alle over 12 år, fra man træder ind i Brugerhuset til man forlader det igen. Der er ikke krav om at man skal bære mundbind eller visir under partiet hvor man sidder ned ved sit bræt. Mundbind/visir under partierne er frivilligt, man kan ikke kræve at modstanderen anvender mundbind/visir. Det kan ændres til et krav hvis retningslinjerne fra sundhedsmyndighederne skærpes på dette punkt. Mundbind/visir SKAL bæres når man bevæger sig rundt i lokalet eller går ud af lokalet for evt. toilet besøg.