De kom, de så , de sejrede.

Mikkel V. Løftgaard og Christian Ringsmose sejrede i Chess House Sommer Weekend 2020.

 

 

De to unge talenter fra vores ungdomsafdeling Bo.C.A Juniors levede flot op til forventningerne, med stærkt spil turneringen igennem. De to kampklare spillere lagde ud med allerede og skulle mødes i 1. runde. Selvom nogen tænker i hurtig remiser når man nu er klubkammerater, så var det ikke tilfældet her, de var kommet for at spille skak.

 

Christian var rigtig stærkt spillende og gav ikke meget til sine modstandere under turneringen, han vandt suverænt gruppen Basis 2, med 4.5 point af 5 mulige. Udover den flotte gruppe sejr satte Christian samtidigt også 100 point ind på rating kontoen.

 

Mikkel måtte aflevere et helt point allerede i første runde, hvor han mødte klubkammeraten Christian. Men upåagtet satte Mikkel derefter jagten ind på resten af feltet og udover en remis i runde 2 sluttede Mikkel af med tre sejre på stribe, som resulterede i at han satte sig solidt på 2. pladsen i gruppen med 3.5 point af 5 mulige.

 

 

Der er ingen tvivl om at med den udvikling vi har set hos to de unge herre her på det seneste, skal de fremover nok sætte mange flere point på kontoen samtidigt med at der bliver leveret spændende og seværdigt skak.

 

Christoffer Vinter og Mikkel V. Løftgaard nyder hinandens selskab med streetfood efter 3. runde.

Selvom skak er kongernes spil og et slag der skal slås, hvor det for det meste ender med en sejrherre, så kan man godt efter partiet inviterer sin modstander med ud og spise.  Skak er så meget mere end bare et spil, tit opstår der også gode kammeratskaber.

 

 

 

Turnerings resultaterne kan ses her